SEED © 2022 • Сите права се задржани.

Оваа веб страница е направена со помош на Европската унија преку Интеррег-ИПА Програмата за прекугранична соработка CCI No 2014TC16I5CB006  - . Содржината на оваа веб страница е одговорност единствено на Фондацијата за развој на мали и средни претпријатија Струмица и на никаков начин не треба да се толкува како став на Европската Унија или на Управувачкиот орган на Програмата.

Дигитална компетентност

Проект  “Развој на екосистем за социјално претприемништво“

 

Фондацијата за развој на мали и средни претпријатија - Струмица Ве поканува на Обука за Дигитална компетентност која е дел од процесот на обука за млади луге во неповолна положба и претставници на невладини организации по проектот „Развој на екосистем за социјално претприемништво”, кој се имплементира во партнерство со Бизнис Инкубатор – Центар за поддршка на претприемништвото од Гоце Делчев- Р.Бугарија. Проектот е кофинансиран од ЕУ, преку Интеррег-ИПА Програмата за Прекугранична соработка меѓу Р.С.Македонија – Р.Бугарија.

 

Обуката за Дигитална компетентност ќе се одржи на 8-ми Јули, 2020 година (среда), со почеток од 10.00 часот и 14.00 часот. Поради настанатата ситуација со Корона вирусот – COVID 19, обуката ке се одржи во две помали групи, во два термини и затоа Ве замолуваме при потврдувањето на Вашето присуство да нагласите на кој термин ке присуствувате.

 

Целта на овој настан е корисниците да се стекнат со знаења за дигитална компетентност и да се обучат како да се користи платформата за е-учење.

 

Го очекуваме Вашето присуство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Агенда за дигитална компетентност 08.07.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Презентација за дигитална компетентност 08.07.2020

 

08 July 2020

Развој На Екосистем За Социјално Претприемништво - SEED

Oвој проектот е кофинансиран од Европската Унија преку Интеррег-ИПА Програмата за прекугранична соработка  -  

 

 

  1. en
  2. mk
  3. bg

10:00 AM